Medicina de Familie Timisoara

Ce Oferim

Medicul de familie se ocupa de toți membrii familiei, de la mic la mare. Acesta cunoaște mediul și stilul de viață, precum și factorii de risc ai sănătății fiecărui pacient. În acest sens, medicul de familie stabilește măsuri de prevenire a îmbolnăvirii, iar în caz de boală, acesta recomandă tratament și/sau plan de investigații si consulturi la alte specialități medicale. Pacientul revine cu rezultatele, și medicul de familie, ținând cont de mediul si stilul de viață al pacientului, prescrie tratamentul și recomanda corectarea factorilor care au produs boala sau care o pot agrava.

În continuare, medicul de familie monitorizează pacientul pană la vindecare sau pentru bolile cornice, pe tot parcursul vieții.

Servicii medicale fără plată prin contract cu Casa de Asigurări;

Consultații de medicină generală;
Rețete compensate și gratuite, certificate medicale de boală, bilete de trimitere la specialiști și la investigații;
Vaccinări pentru copii conform schemei de vaccinări stabilita de MS;
Vaccinare antigripală pentru persoanele cu risc crescut, în limita dozelor primate de la Direcția de Sănătate Publică;
Concedii medicale în caz de boală;
Ecografie abdominală.

Servicii Medicale Suplimentare cu plata

Electrocardiogramă
Masurarea pulsului si saturatiei de oxigendin sange
Determinarea glicemiei, colesterolul total si acid uric din sange capilar(din deget)
Tratamente injectabile, perfuzabile
Spalaturi auriculare
Adeverinţe medicale, certificate prenupţiale si alte certificate medicale
Monitorizarea tensiunii arteriale 24 de ore cu HOLTER

Program

Program medicina de familie dr. NARITA CARMEN medic primar medicina de familie

Ziua Interval Orar
Luni 13:30 - 18:00
Marti 8:00 - 13:00
Miercuri 13:30 - 18:00
Joi 8:00 - 13:00
Vineri 8:00 - 13:00

PROGRAMARILE se fac in timpul programului de lucru la numarul de telefon 0256282708, sau la adresa de email narmedica@gmail.com

Ce spun

Pacientii nostrii

Contacteaza-ne!

În viziunea mea medicul era o persoană încruntată și tot timpul absorbit de meserie, că doar nu lucrează cu un utilaj... Trebuie să aibă grijă de sănătatea pacientului. Nu foarte demult a trebuit să apelez la un medic. Am cunoscut-o pe doamna Carmen Narița care mi-a dovedit că medicul nu e un om ursuz, dimpotrivă, îți ascultă toate ofurile și cred că nu sunt puține. Doamna Carmen a dovedit că este un medic de excepție, împreună cu tot personalul. Într-un cabinet cochet și exagerat de curat este medicul meu de familie. Medicul meu nu este medic. Medicul meu este DOCTOR în medicină. Săru' mâna doamna doctor!!!!!

- Petrica

Este un medic de exceptie si un om deosebit, empatizeaza cu fiecare pacient si este foarte implicata in meseria pe care o practica. As merge oricand pe mana dumneaei, fara sa ezit o clipa. Multumesc D-na Dr. Carmen Narita, pentru tot!

- Ioana

Imi place de ea pentru ca este o doctorita care vorbeste calm si nici o data nu e suparata. Imi da Haribo la fiecare consultatie si ma lasa sa ma joc cu catelui ei, Oliver. E minunata!

- Andrada